Boek: ONTWAAK

img_5697_edited-nb

ONTWAAK


Een spirituele gids voor wie de grote vragen stelt: wat is werkelijk geluk, wat is vrijheid, wat is vrede, wie ben ik eigenlijk? Laat dit boek je inspireren in de zoektocht naar waarheid en wijsheid.

prajnaparamita_ontwaak_wsIn ONTWAAK verwijst Prajnaparamita naar het levende mysterie dat in een ieder sluimert. Hier, in het hart van het leven, rust alles volkomen in zichzelf. Er hoeft niets begrepen, gedaan of opgelost te worden om je ware zelf te realiseren. Het is de toewijding aan waarheid die het mysterie tot ontwaken brengt, waarmee je overspoeld wordt door bevrijdende vrede en onvoorwaardelijke liefde.

Dit boek maakt deel uit van een lange traditie en geeft gesprekken weer zoals die al duizenden jaren gevoerd worden tussen de meester en de leerling over ontwaken.

prajnaparamita_ontwaak_backcover_wsPrajnaparamita geeft wereldwijd al vele jaren bijeenkomsten waarin zij ieder inspireert die verlangt naar innerlijke bevrijding. Haar onderricht is universeel, haar expressie speels en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging waarheid te leven en te ontspannen in louter zijn, in de tempel van je hart.

Laat het lezen van dit boek zijn als het luisteren naar muziek, het proeven van een chocoladetaart of als de verfrissing van een lentebui.

ISBN 978-90-825842-0-2
Dharma Chakra Publications
© 2016

PR en informatie: ontwaak@prajnaparamita.nl


Waar is het te koop?

Je kunt ONTWAAK kopen in Prajnaparamita’s Tushita Webshop.
ONTWAAK is ook te koop via alle boekwinkels en online winkels.

Top