Sabbatical weken

Sabbatical weken

Bezinning en inspiratie op het Franse platteland

Neem een week afstand van werk, huis en haard en laat je voeden in Frankrijk door natuur, inspirerende gesprekken en meditatie. Hier, vrij van de drukte van de wereld, zijn bezinning, grote stilte en een intense sterrenhemel je vrienden.

‘La Roseraie de Sacha’ is een eeuwenoud landgoed, gelegen in een glooiend landschap met kleine weggetjes en heggen tussen de velden. Er zijn vele indrukwekkende bomen op het terrein, verschillende bronnen, een meertje, grote moestuinen en een ommuurde boomgaard. Het is hier zo stil, zo omhuld, maar ook open met vergezichten. Je kunt uren zwerven op het terrein van 24 ha.

SabbaticalNL.indd

In deze tijd, waarin zo veel zo snel verandert en velen met ingrijpende ervaringen te maken hebben, is het belangrijk zicht te krijgen op de grote processen die wereldwijd gaande zijn. We zijn te midden van een collectieve sprong in bewustzijn waar we allen deel van uitmaken. Dit is een tijd om onze werkelijke identiteit te onderzoeken en definities van welzijn en succes te herzien. Dit is een tijd om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met het besef dat we met z’n allen leven op onze kostbare aarde.

– Leef liefde, ongeacht wat –

In privé gesprekken met Prajnaparamita wordt de poort van enkelvoudig zicht en wijsheid in je eigen hart geopend. De grote onderwerpen van het leven worden in het licht gebracht: vrijheid, liefde, waarheid, vrede en ‘deze tijd op aarde’.

SW_horses

Het ritme van de dag

In de ochtend is er meditatie en een verkenning in de moestuinen of op het land. In de middag is er alle tijd om te wandelen, te zwemmen in de rivier of te luieren. ‘s Avonds zijn er bijeenkomsten waarin verwezen wordt naar de bron van alle geluk, het ontwaakte onverdeelde hart.

Ervaar de heilzaamheid van leven in een sfeer van samenwerking en schoonheid in respect voor mens, dier en natuur.

Alle maaltijden zijn verrukkelijk, vegetarisch en biologisch.
Er zijn mogelijkheden voor een massage.

De reis

Per auto, 850 km vanaf Utrecht. Op zondag zijn de wegen rustig. Per trein via Parijs tot La Souterraine Per vliegtuig naar Limoges of Clermont-Ferrand

Contact en informatie

Mail Vijaya op: spreadingwings@laroseraiedesacha.com
Website: http://www.sabbaticalweeks.com

Top