Leef je gave

Verdiepende sessies voor hoog-sensitieven

Vertrouw je gevoel, intuïtie en unieke gave

Welkom, ik ben Anne-Aafke.
In 1-op-1 sessies richten we ons op je natuurlijke balans en welbevinden. 

Tijdens de sessies gebruiken we het onderwerp waar je tegenaan loopt, als doorgang tot het ervaren van meer ruimte, rust en helderheid. De sessies zijn holistisch – hoofd, lijf en hart verbonden – en specifiek op jou afgestemd.

Meer speelsheid, autonomie en magie

Over mij

Mijn achtergrond is in de podiumkunsten: productie, regie en uitvoerend.

Na aanvankelijk succes, met solovoorstellingen en theatertournees vanaf mijn 22ste, liep ik na een aantal jaar vast. Terwijl mijn aandacht lag op het slagen in de ogen van het publiek, was ik de verbinding met mezelf verloren.

Na vier seizoenen alleen in de natuur in Frankrijk te hebben gewoond, hervond ik de verbinding. Ik begon sessies te geven vanuit mijn camper om in samenwerking oude conditioneringen los te laten en vernieuwing van binnenuit te vinden.

Deze verdiepende gesprekken faciliteer ik sinds 2012, in zowel persoonlijke als zakelijke setting, zoals bijvoorbeeld voor het Internationale Rode Kruis.

Leef je gave

Wil je hier graag meer over weten, kijk dan op mijn website en voel je vrij contact op te nemen via: info@anneaafke.com