Sabbatical weken

Bezinning en inspiratie op het Franse platteland

Neem een week afstand van werk, huis en haard en laat je voeden in Frankrijk door natuur, inspirerende gesprekken en meditatie. Hier, vrij van de drukte van de wereld, zijn bezinning, grote stilte en een intense sterrenhemel je vrienden.

Zo stil

‘La Roseraie de Sacha’ is een eeuwenoud landgoed, gelegen in een glooiend landschap met kleine weggetjes en heggen tussen de velden. Er zijn vele indrukwekkende bomen op het terrein, verschillende bronnen, enkele meertjes, grote moestuinen en een ommuurde boomgaard. Het is hier zo stil, zo omhuld, maar ook open met vergezichten. Je kunt uren zwerven op het prachtige terrein van 24 hectare

 

De Sabbatical Weken zijn een van de vele vormen van participatie in La Roseraie de Sacha. Deze weken zijn voor leidinggevenden die wellicht al een training in mindfullness hebben gehad, en in een meditatieve sfeer diep willen uitrusten, opladen en herijken.

Levensenergie

In een week ‘van niets’, waarin je je leven vanzelf gaat her-ijken en definities van welzijn en succes gaat herzien, zul je merken hoeveel levensenergie er vrij komt wanneer je je leven synchroon brengt met wat er ten diepste in jou geleefd wil worden. Je creativiteit en kracht gaan vol ‘aan’ zodra je je leven niet langer inperkt met belemmerende ideeën en structuren.

Een gelukkig leven

In privé gesprekken met Prajnaparamita worden de grote onderwerpen van het leven in het licht gebracht: vrijheid, liefde en vrede. In het erkennen van wat werkelijk waar is, wordt de poort naar wijsheid in je eigen hart geopend en vind je de weg naar een licht, gelukkig en speels leven.

Ervaar de heilzaamheid van een tijdloze week van diep ontspannen,
van inspiratie en schoonheid en van het aanschouwen van de wijze balans in de natuur.

Het ritme van de dag

In de ochtend is er meditatie, een gesprek met Prajnaparamita en een verkenning in de moestuinen of op het land. In de middag is er alle tijd om te wandelen, te zwemmen in de rivier of te luieren. ‘s Avonds zijn er bijeenkomsten waarin verwezen wordt naar de bron van alle geluk, het ontwaakte onverdeelde hart.

Alle maaltijden zijn verrukkelijk, vegetarisch en biologisch.

Wat een cadeau en inspiratie voor jezelf, je naasten en allen met wie je samenwerkt.

De reis

Met de auto: 290 km. ten zuiden van Parijs

Contact en informatie

Email Marcelle:
spreadingwings@laroseraiedesacha.com