Retraiteweken
in La Roseraie de Sacha, Frankrijk

Retraite weken

Doorlopend

Er zijn vrijwel doorlopend retraite weken op La Roseraie. Je kunt 1, 2, 3 weken blijven, of ook langer. Voor informatie en boekingen: neem contact op met Marcelle.

Bijzondere retraite weken vind je hieronder. Tijdens alle speciale retraite-weken is er ook satsang en meditatie.

Havan week

14 - 21 augustus

Havan is een eeuwenoude vuurceremonie uit India. Wereldwijd worden dagelijks vanuit vedische, shamanistische, indianen en andere tradities vuurceremonies gehouden; voor de aarde, voor de natuur, voor het welzijn van de dieren en mensen, voor vrede en verbinding.

Tijdens de havan worden wensen en mantra’s gegeven aan het vuur. Het vuur kan beschouwd worden als het vuur in je hart en dit wordt tijdens de ceremonie aangewakkerd. De mantra’s roepen een veld van inspiratie, bekrachtiging, verstilling en heling aan. 

 

Shamanenweek met Roos

16 – 23 OKTOBER

Lieve mensen,
In oktober zijn er weer shamanen-dagen.
Het is een voorrecht om in de schitterende natuur op het landgoed La Roseraie te zijn.
Met elkaar gaan we een ritueel leggen wat afgestemd is op de energie van de groep. Via klank wordt een veld aangeroepen, bijvoorbeeld een helend veld. De voorwerpen die in het ritueel komen zijn gerelateerd aan spirituele meesters, de natuur en lichtvelden. Neem een voorwerp mee dat je graag in het ritueel bekrachtigd wilt hebben. Neem ook je drum mee!

Ik verheug me op jullie komst.
Roos

Padmasambhava week

23 – 30 OKTOBER

In deze week zullen we 24 uur de Vajra Guru mantra reciteren. Dit is de mantra van het Self in de vorm van Padmasambhava.

Deze mantra roept de essentie aan van alle ‘Boeddha’s van alle tijden’. Deze universele essentie is volkomen in zichzelf en weerklinkt in deze mantra.

 

Wil je graag naar La Roseraie de Sacha komen?

Neem dan contact op met Marcelle .

spreadingwings@laroseraiedesacha.com >>

Satsang & retraites

AGENDAOVERZICHT
Geen evenementen gevonden!