Stressreductie

Chronische stress

Het huidige tijdsgewricht confronteert ons met uitdagende situaties en omstandigheden. Daarmee is een voedingsbodem aanwezig voor het ontstaan van ‘ongezonde’ vormen van stress. Stress vermijden en neutraliseren is belangrijk. Stress speelt namelijk een sleutelrol in het ontstaan van ziektes, disfunctioneel gedrag en ondermaats presteren. 

Een nieuwe aanpak

In mijn jarenlange zoektocht naar een integrale aanpak van stress ben ik gestuit op een bijzondere vorm van ‘stressreductie’: PPD resonantie. PPD resonantie staat op de schouders van klassieke helingsvormen als homeopathie en mindfulness (yoga) en in het boekje ‘Nooit meer Stress’ beschrijf ik de context van hedendaagse stress en waarom PPD resonantie een ‘missing link’ is. We hebben door de jaren heen met deze vorm van heling veel ervaring opgedaan. In Centraal Afrika ondersteunen we op dit moment bijna 1 miljoen mensen per jaar, en ook in het Westen wordt PPD resonantie door integraal werkende artsen en therapeuten ingezet.

Simpel te gebruiken

PPD resonantie is een uiterst simpele methode waarbij je dagelijks minimaal 10 minuten luistert naar speciale mp3 files via computer of smartphone. Er is een spectrum aan verschillende resonanties beschikbaar.

Via deze link kun je gratis gebruik maken van twee van deze resonanties: https://www.nooitmeerstress.nl/prajnaparamita/

Informatie

Wil je persoonlijke afstemming, laat het me dan weten via info@eon-advies.nl

HG, Onno Nieveen