Lieve allen,

Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor alle feestelijkheden, cadeaus en post met lieve wensen voor mijn verjaardag. Ik heb onder andere een heel mooi oud doek van jullie gekregen met een rij afbeeldingen van meesters. Het is prachtig en we weten al een fantastische plek ervoor in de tempel.

Onze meester-inlijster Freek heeft beloofd een week te komen logeren om het doek gereed te maken om op te hangen. Zodra we de data hebben komt dit op de website en kan iedereen komen helpen en zijn grote kennis op te nemen tijdens deze speciale week.

Prachtig gedaan

We zijn in de aanloop naar de kerstretraite. Ieder jaar besluiten we om vlak daarvoor geen verbouwingen te hebben, en ieder jaar zitten we midden in een verbouwing…
De afgelopen 3 maanden is het dak van het sanghahuis vervangen en geïsoleerd, het is prachtig gedaan. Gisteren gingen de steigers weg, nu zijn we nog binnen op de zolder elektriciteit, water en verwarming aan het aanleggen, alles stuccen, er komt een badkamer bij en nog 3 extra slaapkamers.

Kerstfeest

Ondertussen versieren we, planten we vele bomen op het land en zijn we de kamers aan het voorbereiden, de kerstretraite is altijd een happening met heel veel muziek, een kerstdiner, oliebollen met oudjaar en een concert in het dorp.

En dan ter inspiratie

Wil je de nieuwsbrief in je inbox ontvangen?

Schrijf je hieronder in en ontvang nieuws over Prajnaparamita, La Roseraie en de satsang agenda.