Lieve allen,

In La Roseraie genieten we van de regen die na een lange droge zomer het land weer verzadigd. Het is warm, het is nat, er is veel wind, er zijn de mooiste paddestoelen en de heerlijkste herfstgeuren.

Padmasambava

Volgende week, de week met de 24 uurs recitatie van de mantra van Padmasambhava, heeft door wat verschuivingen, nog enkele plekken open. Wie toch heel graag wil komen, geef je snel op, het kan nog.

Geef je hier op >>

Watermanagement week

In de week van 27 oktober komen John en Francesca. Zij hebben  een aantal jaar geleden het design gemaakt en de uitvoering begeleid van het meer ‘Jala Devi’ dat we hebben gegraven. Nu komen zij om ons te begeleiden met watermanagement en grote aanplantingen die we willen doen in het sterk veranderende klimaat. Ze hebben hiermee wereldwijd tientallen jaren ervaring. Het is een geweldige gelegenheid om onze kennis te vergroten. Alhoewel er geen retraite is, is er toch een mogelijkheid om te komen en mee te surfen op wat zij oins aanreiken.

www.naturedesignsjohnfranci.com
www.greengaiaproject.org

Kerstretraite 22 december – 5 januari

De inschrijvingen van de kerstretraite kunnen beginnen!
Deze bijzondere retraite is inmiddels een jarenlange traditie en altijd weer worden de dagen rond kerstmis een rijke, muzikale en verstilde ervaring.

Het is ook mogelijk om één week te komen.
Inschrijving: christmasretreat@prajnaparamita.nl

The meaning of life

Prajnaparamita heeft een nieuw artikel gepubliceerd :
‘The meaning of life’

Lees het hier >>

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en ontvang nieuws en de nieuwste satsang videoclips van Prajnaparamita direct in je inbox.