Lieve allen,

Na een lange warme zomer met vele retraiteweken komt Prajnaparamita weer even naar Nederland.
Ondanks de wekenlange droogte, ook in Frankrijk, staan de tuinen in La Roseraie de Sacha er prachtig bij en eten we dagelijks met z’n allen de heerlijkste groentes en vruchten.
We hebben altijd weer nieuwe plannen voor La Roseraie. Zo hebben we 2 meertjes diep uitgegraven in de hoop water langer op het land te kunnen houden en dus ook in de zomer. Vanaf september worden er weer 2 kamers gerenoveerd en het dak van het sangha huis vervangen…! en geïsoleerd.
Het cour is deze zomer bestraat en het is super mooi en Frans romantisch geworden. In het najaar zullen we daar van alles gaan inplanten en grote bakken met boompjes neerzetten. Op Guru Purnima hebben we het cour feestelijk ingewijd.

Graag wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het cadeau dat ik van jullie heb gekregen, een mooie grote spiegel, wat zo prachtig staat in de 19 eeuwse kamers.
Ik ben ook zo dankbaar dat het met z’n allen mogelijk is al zovele jaren La Roseraie de Sacha te kunnen onderhouden en blijven renoveren en dat de sangha hier veel kan zijn en meegenieten van alle schoonheid en natuurlijke pracht. En vooral ben ik dankbaar te zien dat jullie leven steeds lichter en vrijer wordt.

Prajnaparamita